Kos om 17 dagar <3

Kos om 17 dagar <3


Jobbar. Jag blir så ledsen när det regna...

Jobbar. Jag blir så ledsen när det regnar, som en typisk svensk..tur att det bara är 19 dagar kvar till vår underbara vecka på Kos :) sitter förövrigt och planerar vintern. Jag känner att jag måste bort från sverige ett tag och rensa själen. Det sitter fast för mycket skit från allt som har hänt det senaste året. Jag vill till asien, thailand, kambodja eller dylikt. Europa har man liksom vart redan. Jag är ung, jag är fri och jag vill stå med fötterna i havet och känna den varma vinden i håret. Jag tror inte att jag kan bli lycklig om inte jag får komma bort.. Längtar <3


Sjuk :(

Tjena!
Igår gick jag hem tidigare från jobbet eftersom jag mådde sååå illa. Någon typ av bakterie har jag åkt på, hur vet jag inte, uuh! Idag är jag hemma från jobbet och det känns inte roligt alls. Jag kan inte ens äta.

Idag är det bara 21 dagar kvar till Kos <3 med Marina och Jessica, 8 dagar i paradiset! Tror jag kommer hinna längta ihjäl mig innan vi åker, hehe.

Woho!


Söööndag :)

Today's gonna be a good day!

Det har faktiskt vart en riktigt skön helg och jag har inte gjort ett skit. Inga fester, ingen utgång (!!!), bara chiiilll. Väldigt ovanligt och väldigt skönt :) Annars brukar jag inte hinna sova ut på helgen eftersom man vill hitta på så mycket. Men både idag och igår har jag sovit typ 11 timmar per natt vilket jag tror min stackars kropp har längtat efter länge.

I fredags åkte jag till Marina dirr efter jobbet och chillade. Vid 20 tiden hamnade vi på Grönan för att se Mando Diao, som förövrigt jag har lyssnat på sedan jag var 14 och allt vad det innebär. Blir alltså lite nostalgi i hjärtat när jag får se dem spela, de är alltid grymma och helt underbara att se på. Väcker minnen och jag kommer ihåg vem jag är, svårt att förklara det där..

Igårkväll blev det bio med lillasyster, SATC 2. Bio är alltid roligt men det märktes att att det är sommar då det bara var halvfullt i salongen. Filmen var otroligt snygg och sevärd bara för det. Handlingen var sådär, ganska tråkig och förutsägbar. Men men, SATC måste ju ses :) Aldrig sett så många tjejer i samma biosalong!! Haha.

Nu är det söndag och jag ska snart ut och träna en timme i solen, sen hem och äta frulle. Vet inte vad som händer sen. Kanske sol på ballen, kanske Gudö...vi får se!



Åh ska visa min underbara spetsklänning också!




Swedish girl, why are you so goddamn hot?


2 Juni

Jag sitter i soffan och äter frukost som jag brukar. Måste del med mig av min stolthet över gårdagen också, jag sprang i 45 minuter! Och det var otroligt skönt. Ska börja försöka ta en runda om dagen nu innan vi sticker ner till Kos. Måste köpa springskor :) Brukade hata att springa men igår mådde jag verkligen kanoners i kroppen efter. (Sen att jag rökte 5 cigg igår på dagen hoppar vi över). Ikväll ska jag springa igen!

Gick förövrigt tidigare igår för att hämta mitt pass. Kollade öppettiderna på internet stämde icke överrens med verkligheten. Kändes ju eh..kul. Så jag gick över till Nergiz och chillade, hjälpte henne att beställa lite sexiga skor. På tal om det så tror jag att mina nelly-grejer kommer idag! Woho.

Peace


RSS 2.0