Jävla skit! Är trött och ska upp om fem ti...

foto0083 (MMS)

Jävla skit! Är trött och ska upp om fem timmar men kan inte sova. Ligger bara här och svettas och vriiider mig =(=(


SHOEGASM!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! :D gjorde ...

foto0078 (MMS)

SHOEGASM!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! :D gjorde bästa skofyndet någonsin nyss! Köpte världens finaste svarta pumps i äkta skinn nedsatta från 1000 kr till 200. Underbart!


She takes you in, with her crying eyes

John Mayers ljuva stämma strömmar ur mina höghtalare och det är redan torsdag. Ska till ungdomsmottagningen idag och få nya piller samt kolla upp en annan grej, därför är jag ledig från jobbet.

Fan det hände en grej på jobbet igår, ett steg i en bättre riktning. Ska få vara med och starta upp ett nytt projekt, utbildningsdagar hos klienten nästa vecka. Kul faktiskt, vi får se hur det blir! Smickrande att just jag blev vald.

Imorgon är det valborg och vafan ska man göra då?! Har spånat med lite vänner så vi får väl se hur det blir. Nu när man inte är fjortis längre utan vuxen kan man ju inte springa i parker med en ölburk i handen, haha.

Aaah vi hörs sen, puss!

We are the people that rule the world

Yey, halva veckan har gått!
Mina inlägg igår va visst lite emo, haha! Eller iaf det första. Mensbarn jag är, humöter går upp och ned hela tiden vilket är lite jobbet. När skall allt sånt där ordna sig så att man kan få vara en stabil människa? Hmm.

Jo, igår träffade jag Marinafina efter jobbet och åt mat på en Waynes med jävligt ohyffsad personal. Fan vad som sög, assega och otrevliga. Maten var god iaf :) Vi pratade bl a om vart man kan pierca sig och inte, haha. Valborg kom även på tapeten, vad ska man hitta på? Känner mig för gammal för att springa runt med en ölburk ute med fjortisarna. Nåt ska vi nog hitta på så att det blir kul oavsett, krogen finns ju där också hehe.

Imorgon är jag ledig from work! LOVE. Ska till ungdomsmottagningen men även kolla upp en knöl på halsen, de tyckte att det va onödigt att jag kom några timmar så jag fick hela dagen off. Skönt. Ska försöka va lite..produktiv :)

Måste klä på mig nu och sticka till work, puss!

Lite mobilblogg här nu då! Är en ganska...

Lite mobilblogg här nu då! Är en ganska bra dag på jobbet. Det har gått ganska bra och solen skiner=) efter jobbet kl 17 ska jag träffa marinafina och fika, asnice! Längtar till helgen också. På torsdag ska jag med N till hennes jobb en snabbis vilket förhoppningsvis leder till nåt bra=) ih! Puss


För i satan

Åh det känns jobbigt. Det suger, det är komplicerat och jag hatar det. O nu ännu en dag då...herregud. Måste byta bort pissjobb.

10-04-26

Måndag morgon.

Satan vad helgen svishade förbi, utan att jag ens hann blinka ungefär. I fredags var jag med Nergiz på kvällen, vi promenerade, rökte lite och körde lite "din mamma" duell. Skulle kanske mött upp lite folk i stan men ingen orkade så det fick bli haninge-häng ändå. I lördags åkte vi till stan och shoppade lite, lön ju! Jag köpte en jättefin nudefärgad klänning med..den var liksom draperad, skitsnygg. Gud så svårt att förklara. Leggings med skinndetaljer blev det också. På vägen hem blev det en sväng förbi M och B (ett par killkompisar) där vi blev kvar längre än tänkt, asnice. Sen kom jag hem för sent, åt pizza med Nergiz och sedan skulle jag möta Marina vid medis. Blev cider/kedjerökning under en mysig värmelampa all night, det vankas sommartider! <3
Igår var det söndag och en väldigt chill sådan, somnade i soffan nångång på eftermiddagen och vaknade igen typ efter middagstid, hoppsan! Igårkväll innan jag gick till sängs kirrade jag lite hemlisar, hihi.

Nu ska jag fixa och åka och jobba, puss.

Söndag

Kul att läsa sexbloggar, haha. Jorå, underhållning på högsta nivå!

Shoooo bre

Onsdag!

Idag var visst en grå dag :( Idag efter jobbet kanske jag ska hälsa på skrutten (mormors hund) som är sjuk. Åh jag har sån huvudvärk och det känna som jag inte alls hann vila inatt. Det va typ hem, dusch, sova igår så jag hann ingenting. Tack gode gud för mitt kaffe!

Måste göra något för att kurera mig känner jag för det här går inte. När ska man bli frisk egentligen? Snoret e kanske lite bättre men det gör så himla ont i huvudet. Doktorn i helgen? Kul! Arbetsintervju på torsdag och fredag, kul på riktigt! Höhö. Ne, skämt åsido. Känner mig så himla konstig, som att jag inte lever utan bara går runt som en zombie och inte lägger märke till saker.

Måste bli nyttig igen på riktigt nu alltså, vafan är det här? Visst, en tabbe hit och dit går bra men inte helt skita i vad man äter. Ska man vara fin så får man lida pin. Hårt liv!

Nu ska jag sörpla det sista av mitt morgonchack(kaffe) och sedan klä på mig.

Puss!

Älskar mitt vårstockholm! Så vackert <3 so...

foto0066m (MMS)

Älskar mitt vårstockholm! Så vackert <3 solen gör mig glad :) Nyss vart och gått längs strandvägen med Magnus.


Sitter på jobbet och tråkar. Slutar 17 och...

Sitter på jobbet och tråkar. Slutar 17 och då blir det fika ^^ hiho


Solkysst hy och veckert hår

Ser man brun ut så behöver man inte lika mycket smink eftersom man redan ser fräsch ut, lite bränna gör så mycket! Visst kan det vara fint med blekhet, men inte på mig, I like chocolate! Höhö. Lika viktigt om inte mer är friskt vackert hår vilket är svårt när man som t ex jag bleker håret. Något jag fått lära mig den hårda vägen är att det lönar sig att kasta pengar på dyra frisörprudukter. Skillnaden är helt sjuk!

Jag använder Loréal Expert serien som finns hos frisören. Just nu kör jag Volume Expand varvat med deras silverschampo. Dyrt som satan (160 spänn för 250 ml) men värt det eftersom skillnaden blev så stor på mitt hår. Istället för torrt och trassligt så har det blivit glänsande, mjukt och håller sig rent längre. Silverschampot gör även att den blonda färgen blänker åt det silvriga hållet i solen och håret ser friskt ut. Älskar Loréal Expert! (och solbränna, tihi)

KÖP!




Blek ring runt naveln is the shit

Skulle försöka skydda piercingen med en liten grej för att det inte skulle bli infected (har bara haft den 1 månad). Fy vad fult det blev, haha! Eller...lite coolt. En fin blek ring, liike!


Jag är bäst på att baka! Är fortfarande sj...

foto0061 (MMS)

Jag är bäst på att baka! Är fortfarande sjuk så hade inget bättre för mig. Blev supergott =)


Helgen

(HOST HOST HOST SNOR SNOR SNOR SLEM SLEM SLEM)

Si, där har ni min helg, kul va? Hoppas ni har haft roligare än mig. Igår kom Berris förbi en liten stund efter jobbet, med sig hade hon en liten skitunge på 5 bast. Skitsöt, en sån vill jag också ha en dag! Väluppfostrad också. När jag sa "vill du ha en till chokladboll?" svarade han: "Nergiz får bestämma!". Haha söt. Sen gick han frivilligt med på att skrämma Berris när hon skulle ut från toan, det var faktiskt hans idé. Jag hjälpte bara till lite, hehe. Det va skitkul. *duuuktig pojke*

Idag har jag bara snorat, inte kunnat andas, haft ett helvete, varit ledsen och ja, där avslutar vi. Det är verkligen inte roligt att va sjuk. Kan nog inte jobba imorgon heller vilket suger, förlorar pengar.

Jah vill åka till Kos nu med M och J, kan vi få 30 juni tack?!

Puss, eller nej, vill inte smitta någon.

Facts

Det är bättre att låtsas att dåliga händelser och människor är en mardröm som inte kan komma åt dig. Än att låta dig plågas varje dag resten av livet. Lämna det förflutna helt och se framåt.

Free fallin'

She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

And I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky

I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

Silverschampot kickade ass!

Nu är jag snygg igen! Silverschampo är ett måste för alla blonda :)

Puss

Silverschampo för hela slanten! Love!

foto005m (MMS)

Silverschampo för hela slanten! Love!


Han är vacker


Måste ligga med honom innan jag dör.


SMS-inlägg

foto0054 (MMS)


Som ett fucking helvete

Höll ut hela dagen på jobbet idag, är minst sagt stolt över mig själv. Varje gång jag öppnade käften och sade "Hej mitt namn är Carolina och jag ringer på uppdrag utav Telia" så kändes det som nån körde en kniv i halsen på mig, fyfan! Febern va så hög att jag trodde jag skulle ramla ihop och skallen dunkade. Jag överdriver alltså inte.

När jag kom innanfär dörren fällde jag typ tårar av tanken på att få försvinna bort i sängen, den varma sängen. Frös dock som en dase och det gör jag fortfarande. Wie, nu tänker jag inte berätta mer om mitt tillstånd för då kommer ni bli deprimerade.

Hoppas ni friska bees har en rolig kväll iaf! =) Puss

Sjuklingcarro

Åh, visst förtjänar jag inte detta? Man förlorar pengar när man är sjuk och jag är riktigt jävla risig. Dunkande huvudvärk, ont i hela kroppen, kan inte svälja eller prata. Kan inte ens äta frukost, min älskade frulle :( Lätt att jobba utan röst när man är telefonist. Men jag åker faktiskt in till jobbet ändå och försöker, blir det inte bättre så får jag åka hem. Synd att alla andra skall få lida när jag är sjuk, det känns inte rätt.
Tur som in i helvete att det är fredag idag så att jag kan vara sjuk i helgen utan att förlora pengar (endast socialt umgänge då) men jag hoppas att det skall totalvända så jag slipper det.

Nu skall jag försöka åtgärda mitt sjuka bleka face med lite solpuder och sedan åka in till jobbet och försöka ställa upp för laget. Ni lär märka sen hur det gick!

Puss

Jeeeez

Jag är helt utslagen!
Gårdagen var skitrolig, det var roligt att klä ut sig till hund och svina. Men idag var det inte lika roligt kan jag tala om, vet inte varför jag är så sliten. Försökte ju dricka måttligt igår ju! Imorgon är det sista dagen på jobbet för veckan och det känns underbart skönt. I helgen tänker jag sova som en bebis, sovasovasova och inte hitta på några vilda lekar alls! Min stackars kropp..*gääääsp*

Fan, jag önskar att jag hade nåt roligare att berätta för er men det har jag inte haha. Denna dag är verkligen eländig! Ikväll är det Blood Diamond på tv och den måste alla se!

Puss

Take me now

Tjenis penis

Nannade en kvart för länge idag så nu har jag precis pressat 2 mackor och kaffe. Snart blir det klä på sig, fixa och sen dra. Måste även köpa mat innan jobbet, aah! Ikväll är det ju skiva, YEY! Ska bli sjukt kul, jag har mina pongoöron och är ready! Längtar :)

Fan vad fint det är ute! Man blir ju helt lycklig av att titta ut. En kall öl på uteservering skulle inte sitta fel, helgen skulle inte sitta fel den heller, höhö.

Nej, nu har jag inte tid mer. Vi hörs sen! puss

Nysolad!

SHIT VAD SNYGGT DET ÄR ATT VARA BRUN!

Aaaah känner mig som en ny människa! Somnade av utmattning i grillen men vaknade av att det pep när tiden var slut hehe. Skulle skydda min navelpiercing och lade en liten lapp över och funderade inte mer över den saken. Nu sitter jag här med en vit fläck runt hela navelön, asfult! Haha, tur att jag inte går runt och flashar den än..

Är stressad ikväll. Skulle skicka in min högskoleansökan men det får vända till torsdag (sista dagen!!!) eftersom jag väntar på nån jävla pinkod. Ikväll blir det att fixa och trixa med outfit inför Marinas skiva imorgon, skall ju vara dalmatinpuppy. Ska ladda kameran ikväll så att man är redo imorgon.

Nu blir det ducsch och sedan locka håret! Puss

Fan....

Är...så..stressad! Högskoleansökan ska va inne senast fredag, jag har blivit sjuk (igen) och på onsdag är det skiva! Stresstresstess! Blir tokig tror jag...

Soliga Stockholm med sis










Sunday

Sitter och trycker i mig rostade mackor, gotti! Idag är planen att hänga så vårsoliga stan med lillasyster och snacka skit, jag måste införskaffa silverschampo också. Silvrigt hår är snyggt, gult hår är fult!

Igår var käraste Berra(Nergiz) här, vi har börjat hänga igen. Känns som vi har mycket gemensamt i nuläget, våra diskussioner är vettiga och denna tjej är skitrolig. Love! Igår var hon här och chillade på kvällen, vi svullade och skrattade. (Hemmagjort chokladsås äger!!!). Patetisk kärrig som man är nu förtiden så gick jag till sängs med en bra bok och somnade tidigt haha. I helgen har jag verkligen sovit.
Dock så börjar begäret efter fest, alkohol och dans väckas till liv och sent igårkväll var jag så jävla sugen! Nu på onsdag är marinas skiva så då jävlar ska vi slå klackarna i taket. Mina nya klackar dvs, skall bli så härligt. Temat är filmkaraktär. Jag och några till ska vara ska vara en puppies, haha. 101 talmatinerna med M själv som Cruella De Ville. Kommer bli fett. Längtar!

Nu blir det hårtvätt och fix, sedan till stan! Puss

green eyes


En fin solig lördag för några veckor sedan.








Saad

Buuääh. De ringde nyss och sa att de hade gått vidare med andra sökande pga att de behövde någon med nåt års erfarenhet. Min erfarenhet sedan tidigare var tydligen inte enough. Känner mig faktiskt lite ledsen och depressed för det är första jobbintervjun i mitt liv som inte gett mig ett jobb. Har nog heller aldrig velat så mycket som denna gång heller...ååh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll ska jag kolla på film med Marina och Jessica, blir förhoppningsvis gladare av lite sällskap. Försöker vara tacksam över att jag har ett jobb redan på heltid som ger mig de pengar jag behöver. Men satan...SATAN!

Ha en fin kväll folks

9 april

Värst vad mycket morgonskitsnacka det blev här och inget efter jobbet! Nja, säger väl en del om min trötthet. Igår somnade jag innan 10 på kvällen liksom.
Skiiitskönt med fredag! Fyfan, hehe. *ursäkta* Ikväll ska jag träffa Marinis som jag inte sett på ett par dagar, vi går väl antingen ut eller sätter oss på en mysig bar oh snackar skit. Jag har tröttnat lite på "klubbgrejjen" på sistone, troligen för att jag festade för mycket där ett tag. Men bra är väl det, att kroppen säger ifrån. Tycker folk har blivit så äckliga vilket avskräcker mig. Är ingen pryd tjej så men fan vad mycket odräckliga äckel det finns ute. Får se om jag orkar tampas med dessa ikväll, isåfall blir det Nype :)
Kom på att jag måste ha lite fler bilder här btw, blir så grått och trist annars. Ska fixa det!

Äta upp min macka och sminka mig nu :) Hard workwork! Pöss

Dagens bra och dagens anus

Bra: Killar man kan lita på, med självdistans, humor, bra moral, rutig skjorta och lagom tighta brallor. Halllååå vart är ni? Vet att ni finns men vafan, visa er då! Har fan inte stött på en Har kysst många grodor nu. Vet inte varför detta hamnade under bra haha. Visar ni er inte så hamnar ni under anus istället.
En annan grej här också som jag tänkte på igår, ni som vågar bjuda på er själva och inte är så torra och tråkiga. Har många sånna vänner och det älskar jag. Love you!

Anus: (jobbrelaterat)Bitchiga tjejer säger jag, bitchiga tjejer. Den fick man ju smaka på igår på jobbet... Pratade med en ohyfsad och grymt otrevlig tjej på morgonen som i princip skrattade åt mig vilket ledde till att jag blev minst sagt lika dryg tillbaka. Jag kan bara inte ta skit av en sån, visserligen slutade samtalet bra men efteråt tänkte jag bara "vad i helvete". Varför kan vi inte vara trevliga mot varandra? Är män trevligare mot mig för att jag är tjej eller är tjejer bara lömska? Känner vi oss hotade av varandra allmänt kanske? Men fan, nu har jag fått nog av sånt trams! Har du mens så ta en alvedon för i helvete och ta inte ut ilskan på någon annan!


Måste bara lägga till, hehe:

Ni killar, byggare, målare som svarar i jobbtelefonen fast ni står på ett tak 100 meter upp i luften och skrattar "Det är lungt stumpan! Prata på du! Spikar bara lite medans här men jag lyssnar ändå!" Ni gör mina dagar, älskar er! Så roliga, trevliga och härliga människor. Upptagna med sina företag men lyssnar ändå, fast jag säger att jag inte vill störa och kan ringa senare. En tjej skulle aldrig göra nåt sånt.

If we can remember, swimming in december

Hola bandola!
Det är vansinnigt hur många fler som läser här såfort man börjar skriva lite, men trevligt är väl det. Sitter vid köksbordet just nu och chillar med frulle och läser lite. Älskar att sitta och ta det lungt och kolla ut gneom förstret då och då. När jag väl ska klä på mig, kleta på smink och gå så blir det stressigt hur jag än bär mig åt!
Idag är det torsdag vilket är nästan fredag and i like it. Imorgon är dagen som avgör om ett jobbyte är aktuellt eller ej, gah. Är så nervös!

Igår var det en slitsam arbetsdag som ändå slutade bra för min del. Seg dag, kände mig omotivberad och dryg mot alla kunder. Eller rättare sagt, de var dryga mot mig och då blir jag minst lika dryg tillbaka. Det sker liksom automatiskt. På kvällen var jag helt vansinnigt trött och somnade i tid om jag minns rätt. Fan, kan det bli fredag nu?? Vill veta hur det blir!! Vad säger ni om att jobba mindre och tjäna bra pengar? Låter bättre va? va, va, va? It is och jag vill ha det!


Bra eller anus?

  • Dagens bra: Att det redan är onsdag, känns braaa! Och att jag fick sova inatt, äntligen säger jag!
  • Dagens anus: Folk som inte vågar säga att de är sura. Det har ju folk vart hit och dit hela livet, speciellt tjejer. Jag tycker att man ska säga vad man tycker och inte bete sig barnsligt åt. Låg och tänkte på det en del igår och fyfan vad feg man är då :S Fast sånt skrattar jag bara åt. Dagisfasoner!

Nu ska jag kila till jobbet! Puss

Bronsmunken

Okej jag erkänner! Jag är bronsmunk! No big deal!

Det här kan bli riktigt bra, är så stolt över mig själv!

Vill inte avslöja allt too much men fan vad det känns bra. Jag hoppas att det går som jag vill, då blir jag en gladare tjej. Jobb man trivs med är viktigt. Hihi!!!


Annars då?
Livet rullar på helt enkelt. Jag ser ljuset i tunneln eftersom det finns mycket att se fram emot! Älskar alla som ställer upp för mig, ni betyder allt! Här om dagen satt jag och funderade över hur långt jag har kommit det här året. Shit, jag kan inte ens få grepp om det själv.
Tidigare var jag en mycket osäker flicka skall ni veta. Jag var mycket rädd och orolig över vad folk skulle tycka om mig och blev ledsen av tanken på att någon skulle tycka illa om mig. Jag var rädd för att göra fel, att inte vara andra till lags och kände aldrig någonsin att jag dög. Att ta för mig och visa min riktiga åsikt var det inte tal om, då kanske någon skulle tycka att jag är konstig. I mina ögon var jag även tjock med en ful kropp, för små tuttar (haha!!)

Hör ni hur in i helvete fel allt det där låter? Tanken på att någon känner så får mig att må illa. Jag vet inte hur det gick till för min del, troligen beror det på att jag känt mig väldigt ensam och sviken av många och då blev tvungen att bygga upp mig själv utan någons hjälp. Detta har tagit cirka ett år att utvecklas från en vanlig osäker tonåring till den jag är idag. För ungefär ett år sedan började livet gå ut för och det slutade i ett riktigt helvete.

Nu känner jag mig stark, fri och det gör mig glad. Anledningen till det är att jag har lärt mig leva för mig själv och inte för andra. Självklart älskar jag och gör allt för människor som betyder mycket, men det finns en skillnad. Tidigare offrade jag mig själv för andra, det finns inte längre. Jag har många stunder känt att jag inte orkar leva längre efter all skit som kastats. Ändå har jag kämpat på och sökt jobb, fått jobb och jobbat för försäljare som enligt mig är ett av de tuffaste yrken man kan ha i start ett halvår. Det jobbet har gett mig mycket stake och framförallt gjort mig fri från rädslor. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker längre. Viktigast av allt: jag skiiiter i vad folk tycker om mig och det är så jävla skönt! Jag vet att jag är en fin tjej med ett stort hjärta och det räcker för mig. Jag skulle bara skratta åt den som påstod något annat.

Man måste älska sig själv för att kunna älska andra.

Nervööööös

Intervju idag! Iiiiih fasen vad det känns skönt och jag är taggad. Måsta fixa det här. KOM IGEN CARRO! 15.30! Det är då ni skall hålla tummarna för mig!

Pusss

Porrig header

Älskar den där bilden! Sann konst (en konstnärsbild) och otroligt vacker. En tutte har ingen dött av, det är inte min tutte heller haha. Tyvärr folks, bjuder inte på det. Detta kallas konst kära vänner, jag skulle gärna ha bilden som tavla på min vägg. Den är mystisk, vacker och djup.

There is a light that never goes out. Ett av mina favorituttryck som jag har uppskrivet lite här och var. Mina uttryck betyder så mycket, brukat ta fram och titta på dem när jag känner mig konstig. Hur sämst allt än må kännas så finns det alltid ett ljus som aldrig slocknar. Det finns alltid något man kan hålla extra hårt om och tänka på när allt känns omöjligt. Fyfan vad svårt det är men det går. Är det något jag lärt mig senaste året så är det att allting går.

Nu vet ni, be strong! Puss i ljumsken!

RSS 2.0