Att må bra

Det är sjukt vilken skillnad bra mat och kroppslig rörelse gör för själen och sinnet. För tre veckor sedan bestämde jag mig för att lägga av med godis varje dag och sluta äta vita kolhydrater som jag vet att jag blir trött av. När man jobbar är det ganska lätt att hålla rutiner så jag behövde inte anstränga mig alltför mycket. Det hade vart värre om jag suttit hemma på dagarna. Hur som helst så bytte jag ut mina vita morgonmackor till mörka med mycket frön och fullkorn i. Till lunch började jag äta kött och sallad. Till middag omelett eller något annat proteinrikt och jävlar vilken skillnad det har gjort. Jag blir inte godissugen längre, magen är inte svullen och jag blir pigg istället för trött när jag äter. Jag mår aldrig illa och jag har mycket mer energi än innan! Den här veckan hade jag tänkt lägga in lite morgonträning också nu när jag kommit tillrätta med maten och faktiskt börjat uppskatta att äta bra. Så imorgon bitti tänkte jag gå upp en timme tidigare och jogga en halvtimme innan frukost.

Jag tycker att det är viktigt att både ta hand om sitt yttre och innre för att bli lycklig och jag tänker att jag är snäll mot kroppen för att jag vill ha ett bra liv. Haha nu låter jag som värsta moraltanten men man måste ju fan börja någonstanns!

Puss och gonatt!

Lööööööördag =)

Sitter vid vardagsrumsbordet och har nyss käkat kycklingfile, haha. Lyxig lördagsfrulle! Har knappt uppdaterat alls i veckan eftersom jag har försökt satsa på jobbet. Det har gått bra må jag säga vilket känns skönt. Det har verkligen inte hänt mycket som är intressant. Jag har mått dåligt men det är bara tråkigt att skriva om. En skön grej ni kan få veta är dock att jag inatt sov 10 timmar för första gången på minst en månad! Det är sjukt vad sliten jag har varit samtidigt som psyket har varit extremt svagt. Men idag känner jag mig lite lättare faktiskt.

Just det! Igår fick jag min nya mobil och den verkar riiiktigt bra vilket är skönt. Samsung touch och väldigt rosa =) Min mamma hade en likadan innan fast svart och det var där inspirationen hämtades. Mina gamla sony ericsson sög något fruktansvärt och det är superskönt att äntligen ha en som fungerar. Att kameran är asbra kan jag inte klaga på heller!

Ikväll är det myskväll hos Marina. Vi hörs möjligen en gång till i eftermiddag, pyss

När skall detta helvete lämna oss?

Jag hatar SL, jag hatar snö och jag hatar kyla. Allvarligt talat så funderar jag på att fly Sverige och INTE återvända, är så trött på att vara här. Jag citerar facebook-gruppen "Funderar på att hoppa framför tåget...eller nej juste det går ju inga!".
Nu på morgonen missade jag tåget tack vare detta helvete till väder=sen till jobbet för tredje dagen i rad. Jag vill ha värme, sol och gröna gräsmattor så att man kan få känna sig glad för omväxlings skull. Nu har jag gått runt och varit depping allt för länge. Tänk om sommaren aldrig kommer? Kan den skynda på?!

Så avslutar man en partynatt!


Flykt och kärlek

När jag tänker på att få åka bort så infinner sig en längtan så stark att det värker i hjärtat. Jag vill lämna Sverige ett tag, åka på äventyr, vara ung och hitta mig själv. För tillfället går vart enda öre som blir över av lönen till detta ändamål, resesparkontot. När jag står där i ett varmt land med fötterna i havet så vet jag att allt slit kommer vara värt det, jag kommer känna mig fri.

Jag trivs inte riktigt. Mina få riktigt nära vänner betyder allt förstås och jag är tacksam för att jag har människor som bryr sig om mig. Men jag måste åka ändå, för min skull. Bli inte rädda nu för jag hoppas på att kunna sticka ungefär vid denna tid om ett år ungefär, sånt kräver planering och cashflow. För några veckor sedan beställde jag hem Australien-kataloger som jag brukar titta i och drömma mig bort - Australien är min dröm.

Ikväll blev det en misslyckad konversation med en viss föredetta. Han förstår ingenting, blir irriterad vilket resulterar i att jag lackar ur totalt och säger precis vad jag tycker rakt ut. Men jag tror ärligt talat inte att han fattar. Även om det krävs år och mognad så hoppas jag att han gör det någon dag. Missförstå mig inte, I'm over it och är glad att jag är fri idag. Men jag önskar ändå att vi kunde prata som vuxna människor. Det gör ont att en krossad vänskap inte klarar det, jag vet inte vad jag ska göra. Det är jag som inte kan anpassa mig fast jag hela tiden försöker, jag kan inte förlåta människor fast jag vill.

Därför är jag rädd för att älska och rädd för att bli älskad. Jag är livrädd för kärleken och fasar inför nästa gång jag drabbas. När jag älskar någon så är det svart eller vitt och jag ger allt jag har till den jag älskar. Halvhjärtat finns inte i min bok alls. Jag vill ge någon hela mitt hjärta och få hela min älskades hjärta tillbaka. Det skrämmer mig att jag faller så hårt. Kärlek är det vackraste och fulaste jag vet på samma gång. Jag längtar efter kärlek så det gör ont, samtidigt är jag så rädd att jag ryser av blotta tanken. Den där känslan som infinner sig när man älskar någon så mycket att tårar väller fram, bröstet värker och man tänker att man skulle dö utan denna människa är den vackraste och underbaraste känslan jag vet. När han lägger armen om min midja, ler, drar mig intill sig och berättar att han älskar att jag är klantig. När han tittar på sig med sina vackra ögon med samma blick som ett litet barn har på julafton. Det finns ingenting som kan få mig att känna mig så levande. Det fulaste jag vet är paniken och sorgen som infinner sig när den man älskar säger "Det är inte ditt fel, det beror på mig, det är för bådas bästa". Det känns som någon tar stryptag, knivhugger en och hoppar på bröstkorgen samtidigt. Samtidigt som man känner hur himlen rasar över huvudet så gör det så ont i kroppen fysiskt att man blir rädd. När det hände mig trodde jag att jag skulle dö, jag tänkte att jag inte ville leva längre. Efter flera veckor var smärtan i hjärtat och magen lika intensiv och jag trodde inte jag skulle klara mig. Jag skakade, jag grät, jag skrek, jag kunde inte gå, inte äta. Jag har aldrig kännt mig så död och levande på samma gång.

Men jag lever och jag är så stolt och glad över att jag har älskat någon i min unga ålder. Det gör mig erfaren och jag vet också hur jag vill att ett förhållande ska och inte ska vara. Och trots att det är det slutade förjävligt och blev det svåraste och värsta jag varit med om i hela mitt liv, så vill jag ändå hitta någon ny att älska. Hoppet är det sista som överger människan.

Förstår ni? Kärlek är det kraftfullaste vi har. Kärlek kommer alltid att göra ont, men den kommer alltid vara lika vacker.



SHOEGASM

Jag älskar och är svårt beroende av klackar som många redan vet, hehe. Skor är inspirerande, vackra och kan få vilken tjej som helst att se smashing ut oavsett outfit. På nelly hittade jag dessa nedan och jag vill ha ALLA, blir alldeled svag! Har fallit för mocca och är väldigt sugen både på svarta och ett par i färg.






HUR SNYGGA?!

Jisses

Jag är trött!

Hade jätteont i halsen imorse så jag stannade hemma, men imorgon bär det av till jobbet igen vilket skall bli skönt. Idag har jag inte gjort något vettigt alls, facebookat, lodat och kollat på serier ungefär. Har suttit med nelly.se uppe och dreglat också, fyfan vad jag vill ha lön nu! Kommer sluta med att jag börjar snatta snart! Hehe skämt åsido, men jag är inte van att vara pank..det suger.

Jag längtar verkligen till våren och sommaren. Det finns inget som får min mage att pirra som första gången man får ta av sig jackan och gå runt i t-shirt, eller första gången man har korta shorts utan att frysa! Svala sommarnätter, musik och vänner. Vill köpa nya vårkläder, nya klackar och nya väskor! Samtidigt skall pengar sparas till Cypern i sommar med Marina. JAG KOMMER TAGGA IHJÄL MIG! Haha, jag längtar verkligen erm.

På tal om sommaren så ser ni att jag gjort om bloggen :) Tyckte det behövdes lite färg nu framåt vårkanten, det är ju snart mars. Förmodligen så ändrar jag lite till med headern men det fixas senare!

Kom vår, komsikomsi!

Äckelhalsjävel.

Nu är jag jävligt lack och less på att bli sjuk på nytt varannan vecka. Har verkligen inte råd att vara sjuk från jobbet och det vill man heller inte vara när man är ny. Fyfaan! Ska försöka sova gott inatt så jag kan jobba imorgon, jag behöver det och bankkontot behöver det. Idag har jag gjort precis det jag utlovat: svullat och degat. Druckit c-vitamin har jag gjort också men där var jag tydligen för sent ute för nu är det så pass att jag inte kan svälja. Känner mig dåsig och har mina misstankar om feber, men jag hoppas än så länge.

God natt!

Tisdag!

Ojski, jag uppdaterade visst inte igår! Det hände lite saker nämligen. Först blev jag brutalt illamående på jobbet och de skickade hem mig med skräcken att jag har magsjuka. Därefter låg jag i soffan och vred mig hela dagen och gjorde ingenting. Jag var så fruktansvärt trött att jag inte ens orkade med datorn. Framåt kvällen mådde jag bättre och bestämde mig då för att färga på håret lite. Det blev lite gult först men det har jag fixat med silvetshampo så nu är det supersnyggt och silvetblont :) Ännu senare på kvällen åkte jag och träffade en vän och blev kvar där över natten eftersom det blev så sent och skitlångt att åka hem. Imorse vaknade jag med dunkande huvudvärk och orkade inte gå upp, därför är jag hemma idag också. Lame och dåligt, jag vet. Men imorgon blir det jobb för hela slanten!

För tillfället sitter jag i soffan (inte ovanligt) och har precis ätit några cheeseburgare och druckit c-vitamin. Känner mig allmänt klen i kroppen och orkar inte röra mig. Vettesjutton vad som är på tok! Tänker ligga här hela dagen och bara jäsa med godis och dator.

Just det! Lite off topic men bilder från utgången på collage i lördags :


Måndag morgon

Tjenixen!
Helgen har varit underbar, busy och även lite avkopplande. I fredags var det hemmamys med hela familjen: jag, mami, Christian, linnea och Amanda. Vi åt sen tacos tillsammans och satt sedan i sofforna och umgicks! Fan vad jag älskar min familj. Trött som satan var jag och däckade sedan i soffan :)

Utgång-Collage
. I lördags tog jag det lungt på dagen, umgicks med min laptop och åt en massa godis. Framåt kvällskvisten gjorde jag mig i orgning och mötte sedan upp Marina i stan för att bege oss till Collage och släppa loss lite. Vi var tidiga, haha och lite ensamma men kul var det ändå. Sen kom dock ett gäng vi kände även dit och då blev det ännu roligare! Vi busade, dansade och drack drinkar hela natten. Av någon anledning skall drama alltid dyka upp och denna gång var jag i centrum, jobbigt. Men annars var det en väldigt lyckad kväll och Collage var ett bra ställe.
Måste bara tillägga att jag är så jävla trött på äckliga blattar som kommer fram och klämmer en på röven utan minsta provocation. Blir så jävla förbannad, vet inte hur många jag har skrikit åt, puttat och till och med armbågat i ansiktet. Jag är inte slampig av mig som person och är lite tillbakadragen mot killar ute så jag fattar inte varför de jämt skall röra mig. Usch, kommer fortsätta ha samma åsikt tills de slutar bete sig som äckel....väntat många år nu så det kanske är dags! Jag skulle iaf inte vilja vara illa omtyckt...

Moving on, söndag - alla hjärtans dag! Marina sov ju hos mig efter Collage, 5 på morgonen ramlade vi in här hemma hos mig haha. Lite konstiga bilder i porten tog vi tydligen men det var ju bara att gapskratta åt i efterhand, hahahaha! Marina lekte gamling med en rullator, i like. Vi snackade lite skit och däckade sedan i varsin soffa här. Igår morse åkte hon sedan till stallet och jag chillade vidare hemma. FY TUSAN vilken baksmälla! fyfan. Skallen bultade och kroppen gjorde ont, illamåendet var ett faktum. Uschuschusch. På kvällen var det självklart dags för en alla hjärtans dag date :) Blev Marina i år <3 Middag på café 60 hehe. Mysigt var det och vi satt där i säkert 3 timmar :)

Igårkväll blev sedan mitt lilla gullhjärta Stina sjuk och var halvt medvetslös. Jag var livrädd och tvångsmatade henne med vatten och en speciell örtmage som är bra för kaninmagen. Idag verkar hon må bättre.  Skönt! <3

Woh shit nu fick jag bråttom. Bilder från helgen kommer ikväll! PUSS

MISS HIGHROLLER!

Shoobido nu är det fredag!!! Sköönt :) Sjunk att en hel vecka har gått på nya jobbet, tiden går superfort när man sitter där. Igår var jag highroller ocvkså och sålde bäst av alla på hela projektet vilket kändes underbart! Nu vet jag att jag kan vara grym när jag vill och sånt är alltid bra när man är ny.
Efter jobbet mötte jag upp Marina och vi gick till café string och åt varma mackor till middag, det fanns en hel del roliga saker att prata om som alltid, riktigt mysigt. Vid 20-tiden ramlade jag åter innanför dörren här hemma och resten av kvällen gjordes inget speciellt. bada, nörda lite vid datorn osv. Jag var äckligt trött så lamporna släcktes redan vid 23= 7 timmars sömn och utvilad Carro idag :)

I helgen blir det garanterat party till max! Den här helgen kör vi hårt eftersom förra helgen typ sög av en massa anledningar. FIESTA! Ikväll, imorgon, eventuellt båda haha. I like it, I deserve it!

Bild: Marinis och jag ute på vift på juldagen, sjuk kväll var det! hehe, rolig dock.



Tough times.

Jag går igenom den jobbigaste veckan på väldigt länge och jag känner mig väldigt ledsen, som att varje andetag är ansträngande och det svider i hjärtat. Det finns massa orsaker som jag inte orkar ta upp här.

Nya jobbet går bra tror jag, de verkar nöjda med mig. Jag säljer iaf och de verkar tycka att jag är duktig. Allt är den här veckan är konstigt dock, önskar jag hade kapaciteten att ge allt! För er som inte har hängt med så jobbar jag nu som försäljare mot företag och nu för tiden sitter jag på kontor. Det är skönt, dock inte bra med mig som lätt missbrukar kaffemaskinen svårt :P Men annars tycker jag att dagarna går hyfsat fort och jag pratar hela tiden med trevliga människor. Tro det eller ej i princip alla företag är trevliga i telefon och villiga att lyssna på vad jag har att säga..

Nya tag imorgon!

8 Februari

Uh jäävlar säger jag! Sitter här halvsovandes och tuggar på några mackor. Jobb idag vilket känns helt okej men satan vad jobbigt det skulle vara att stiga upp 06 för första gången på 4 månader :P
Stressad är jag också, måste gå om 20 minuter, gah!

Får återkomma när jag är hemma igen vid halv sex tiden :)

Last day of freedom and bad habits.

Fikat i stan var nice :) Blev en stor chailatte och en megafet chokladboll till middag hehe. På tal om det så är det faktiskt slut på min pissiga livsstil från och med imorgon. Mer grönt och mindre vitt om man vill må bra! Jag tänker lite nytt jobb, bättre liv liksom haha. Ska träna upp mig igen så snart förkyldningen släppt och jag har faktiskt redan börjat med att laga nyttig matlåda till morgondagen. Duktigt!

Nu skall jag mysa ner mig i soffan. Pusssss

My tattoo.

Hej hopp! :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Var ju hemma igårkväll så jag somnade i soffan och vaknade idag vid 11-tiden. Sedan dess har jag bara lodat med datorn och snackat med lite folk. Om en liten stund skall jag in till stan för att fika med Marina. Idag är ju "last day of freedom" eftersom jag börjar jobba heltid imorgon, mån-fre 8-17!

Tatuera mig
har jag tänkt göra ett tag nu och det börjar dra ihop sig till att boka tid, hihi. I slutet av mars blir det och jag skall skriva en fin och stark text på ena skulderbladet, vad det blir får ni se sen :) Jag kan iaf avslöja att jag inspirerats av hot hot hot Magan Fox nedan. Kan ni komma på någon snyggare tjej? Jag kan inte det hur jag än försöker för vackrare människa finns ju inte.  Ska tatuera mig på samma ställe, liknande textstil och samma storlek, annan text bara. Det kommer bli så snyggt! Jag längtar!

MEGAN FOX

Systersyster.

Har skaffat blogg! :)

http://liberum.blogg.se

Min dröm är Australien

Jag kommer åka dit, förmodligen om ca ett år. Jag skall resa, kansker jobba lite och träffa nya människor och försöka vara där ett par månader. Leva livet med andra ord och göra något som jag vill enbart för min skull, det kommer bli så underbart! Jag skall slita som ett djur för pengarna och när svetten rinner i min panna tänker jag bara fantisera om bilden nedan. Bondi Beach, Sydney. Inget kommer stoppa mig, Australien har varit min dröm sedan jag var liten :)



Ryck upp dig, kärring (mig själv alltså)

Tjolahopp!
Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, jag har minst sagt blivit konstig. Mitt partyliv börjar lägga sig och jag vill istället mest ta det lungt och vara hemma och "mysa". Jag har börjat få en mer seriös syn på livet de senaste veckorna och vill spara pengar, flytta hemifrån och resa bort. Ikväll vill folk att jag skall hänga med ut och festa men jag har ingen lust så istället sitter jag här.
Senare kommer min goda vän och "storebror" Pierre hit och skall hålla mig sällskap. Förmodligen övertalar jag honom att ta det lungt, snacka eller kolla på film. Vi har inte setts på nästan 2 veckor vilket är rekord, så det finns säkert skvaller att catcha up på. Hoppas verkligen att vi fortsätter vara lika bra vänner nu när jag slutat på jobbet :)

Resten av familjen kollar på "På spåret" haha, så jävla tråkigt. Måste vara det tråkigaste program någon har hittat på genom alla tider, jösses. Jag sitter vid bordet längre bort och pular med datorn och är alldeles för trött och seg för att orka röra en fena.

Festa? Nää, jag är inte lockad ikväll..

HOFFMAESTRO & CHRAA 27E MARS =D

Då var man en av de lyckliga :)


Paradise Hotel final

Hahahaha hur patetisk är jag? Har varit farligt hooked och följt vart enda jäkla program :P Älskar juicy serier i den stilen och idag var sista avsnitten. Jag tycker att Jackie och Patrik var värdiga vinnare så där är jag nöjd :) Men aj, jag kommer sakna PH!

Imorgon är en bra dag. På dagen skall jag möta Marina och hämta Hoffmaestrobiljetter, fan vad jag längtar! Sedan skall jag hämta ut min nya laptop som ligger på ICA och väntar på mig.

Glatt humör såhär på kvällskvisten! :):)

Tankar om livet

Igårkväll gick jag och lade mig rätt tidigt för att jag hade tråkigt och kände mig nere. När man ligger där och känner så samtidigt som man inte kan somna, då kommer tankarna vill jag lova! Jag tänkte på allt man kan tänka på, livet, döden, vad som är bra och vad som är dåligt med livet. Jag kom fram till en hel del saker som jag visserligen redan visste om, men ibland måste man verkligen tänka till.


Jag tänkte på det som hände i somras och på hur mycket det fortfarande hindrar mig från att leva. Jag kan inte lita på folk och bär runt på så mycket hat att jag tror att mitt hjärta kommer ruttna till slut. Samtidigt är jag glad att det hände eftersom jag kunde bryta mig loss från något som heller inte var bra för mig, man skall aldrig behöva bli nedtryckt i ett förhållande och jag kommer aldrig tillåta det igen. Ärlighet betyder allt och vad finns det att ha när personen man älskar och gör allt för inte visar samma respekt tillbaka?  Det är förmodligen mitt livs största wakeup-call då jag insåg att jag måste ändra på mig och inte ta skit vilket jag lyckats rätt bra med sen dess. Dessutom gjorde jag omedvetet mitt livs största misstag då jag omedvetet glömde bort mig själv och vänner för att istället leva för någon annan. Man får aldrig aldrig aldrig glömma att sätta sig själv och vänner först! Jag kommer aldrig göra det misstaget igen någonsin. Dock kan jag känna att jag har dragit min hårda sida lite för långt ibland då jag lackar ur för minsta lilla nu för tiden och säger ifrån på skarpen för tidigt då och då, det är min försvarsmekanism, ett desperat sätt att slippa bli sårad.
På ett plan har jag lyckats gå vidare rätt bra då jag har kunnat tycka om andra och insett att jag utan problem skulle kunna träffa någon ny och vara lycklig. Kärleken var ganska död på slutet för min del men han var ändå min bästa vän i livet och den jag litade på mest, dock verkligen inte längre. Det är där skon klämmer, för vem kan man lita på om inte någon som är ens bästa vän? Jag kommer aldrig glömma och aldrig kunna förlåta heller och det måste jag acceptera och lära mig leva med. Det är ilskan jag inte kan släppa, jag är så arg och jag blir ännu argare när jag sitter och skriver om detta för jag hatar att någon har förstört mig på det här sättet. Hade jag kunnat resa tillbaka i tiden så hade jag faktiskt gjort det och tacklat skiten helt annorlunda. Den nya hårda Carro skulle bara sagt "fuck you, talk to you never".

Punkt nummer två. Vänner. Hur skall man veta vilka som är vänner och vilka som inte är det? Man skall inte behöva jaga sina vänner, vänner bryr sig om varandra och möts på mitten. Vänner för mig är de personer som bryr sig lika mycket om mig som jag bryr mig om dom. Vänskap är den viktigaste sortens kärlek då vänskap brukar vara längre än förhållanden. Jag är i en konstig period just nu då jag inte riktigt vet vilka som är mina vänner och vilka som inte är det. Jag har några jag är helt säker på eftersom jag vet att vi bryr oss om varandra och ställer upp. Resten får väl tiden utvisa..

Livet i allmänhet. Jag har insett att jag inte vill ha ett vanligt Svensson-liv. Lite kanske, i framtiden vill jag ju leva med någon jag älskar, ha barn och bo fint. Men jag har stora planer med mitt liv och jag vill uppnå stora saker som gör det där lilla extra i livet. Jag vill inte leva volvo-villa-vovve livet och bara gå där och ruttna bort till slut. Jag vill upptäcka världen, göra något som gynnar både mig själv och andra, jag vill göra skillnad på nåt vis. Jag vill leva med det där pirret i magen då man verkligen vet att livet är underbart. Det jag vill och kommer att göra är att resa runt i världen något halvår och försöka hitta vad det där lilla extra innebär för mig. Men först skall jag knega på som försäljare ett tag så att jag flytta hemifrån, sedan spara pengar och sedan sticka iväg till obestämd destination på obestämd tid. Jag räknar med att kunna åka innom de närmsta 1 - 2 åren, fan vad jag längtar!

Mig själv. Jag vet fortfarande inte riktigt vem jag är eftersom jag har förändrats så mycket, jag har inte hunnit lära känna mig själv. Jag vet att jag är varm som person, glad, älskar att skämta och ha roligt, älskar mina medmänniskor och är öppen, men samtidigt är väldigt hård på nåt konstigt vis. Det är den hårda sidan som är sprillans ny och jag vet inte riktigt hur jag skall tämja den delen av mig själv, ibland kan jag känna att jag har noll kontroll. Den hårda sidan är bra eftersom jag inte har några hämningar och kan säga ifrån och lacka ur hur lätt som helst, något som varit omöjligt för mig tidigare. Jag har blivit jävligt vass med andra ord. Förmodligen lär man sig med tiden att hantera nya sidor av sig själv, det får tiden utvisa..

Ja..nu har jag minst sagt blottat min själ för er så känn er speciella! Det var faktiskt inte lätt att få ned tankar på det här sättet och jag har bara skrivit delar av allt men ibland kan det nog vara bra att skriva av sig lite, lätta på frustrationen..bli lättare helt enkelt! =)


1 Februari..

Livet rullar på och idag är det ny vecka och ny månad. Livet känns inte på topp just nu, allt är för rörigt för att jag skall förstå vad som händer. Folk jag kännt länge beter sig illa och jag har flera stora problem som tar för stor plats i själen för att jag skall orka hänga med.

Till råga på allt så gick min laptop sönder helt här om dagen, så nu har jag beställt en ny. På den feta utgiften så skall jag hinna spara så att jag kan betala resan i sommar och kunna ha lite roligt också. Just nu sitter jag vid systers stationära dator vilket känns konstigt, saknar min lilla laptop. Så jag antar att jag har några relatit datafria dagar framför mig innan min kommer, vad skall man då hitta på när man är arbetslös? Ibland skulle det vara skönt om tiden kunde rulla i snabbare takt. För min del skulle det gärna kunna få vara måndag om exakt en vecka, då jag börjar på nya jobbet. Jag hoppas att jag trivs där så att man kan få en stadig fast lön äntligen!

Just nu kännd det bara allmänt som jag vore ensam och naken på nordpoolen ungefär, panik över tillvaron!

RSS 2.0